Ulbe M.N

Home / Verkoop / Sterruinen / Ulbe M.N

Naam:

V.:

MV.:

Geboortedatum:

Stokmaat:

Röntgenologisch gekeurd:

Ulbe M.N

Wimer 461

Ulbert 390

23-05-2014

1.71m

Ja

Omschrijving:

Ulbe is een super lieve sterruin, met een fantastich karakter.

Hij werd reserve kampioen in Ermelo in septemer 2018! Tevens won hij de selectie voor de indoor kampioenschappen in Harich (januari 2019). Ulbe en zijn amazone behaalden een 3e plaats met een percentage van 65,58% op de KNHS regio kampioenschappen (8 februari 2019).   Hij heeft veel aanleg voor in de hogere dressuur, mede door zijn 3 correcte gangen waarin hij veel swung en souplesse toont. Ulbe is super fijn te rijden, hij denkt graag met je mee.

Hij is makkelijk in de aanleuning, reageert goed op de hulpen en is werkwillig.Als we op wedstrijden gaan is hij ook heel makkelijk in de omgang.

Gaat makkelijk op de trailer en gedraagt zich altijd super, ook met andere paarden. Ulbe is vaak mee op buiten en strandritten geweest wat hij fantastich vind. Hij geeft helemaal niks om het verkeer en in je eentje op pad is voor hem ook geen probleem.

Ulbe is echt een talentvol dressuurpaard en heeft een fantastisch cool karakter! Al met al is Ulbe een droompaard! Tevens is hij ook geschikt voor een beginnende ruiter.