Melle

Home Verkoop Hengsten Melle
Melle is een plaatje van een hengst. Melle heeft een prachtig, sprekend hoofd, een hele mooie lichte, lange hals en een goeie bovenlijn. Melle is een luxe hengst met fijn beenwerk. Melle kan zeer goed bewegen. Hij stapt ruim en makkelijk door het lichaam, zijn draf is krachtig met veel zweefmoment, zijn achterbeen is altijd actief en hij heeft veel lossigheid in de schouders, zijn galop is ruim en hierin moet hij door zijn jonge leeftijd nog iets meer kracht ontwikkelen maar laat genoeg aanleg zien.

Melle komt uit goed fokkende stam 70. Als veulen behaalde hij al een 1e premie op de fokdag. Melle zijn moeder is de 1e premie Ster AAA merrie Tilbina van ’t Goor. Zij haalde 83,5 punt voor haar Ibop. Melle is haar eerste nakomeling. Melle zijn grootmoeder is ster, overgrootmoeder ster preferent, over overgrootmoeder ster preferent en vervolgens komt de model preferente merrie Ankje.

Melle is een hele lieve hengst, hij is heel betrouwbaar onder het zadel, hij doet altijd zijn best en geeft een goed gevoel. Melle is echt een paard voor de toekomst die in onze ogen een echt sportpaard in wording is.

Melle

Afstammeling: Tjebbe 500 x Alwin 496
Geboortedatum: 19-05-2020
Stokmaat: 1.65m

Contact