Fries paard te koop

Home Fries paard te koop

Fries paard te koop

Zoekt u een betrouwbare stal die een Fries paard te koop heeft staan? Dan zit u goed bij Stal Okkema. Wij zijn al meer dan 20 jaar hét adres voor de aanschaf van een Fries paard.

Wat kunnen we voor u doen?

U kunt voor verschillende diensten terecht bij onze stal. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Wij bieden een groot aanbod van goed doorgereden friese paarden aan.
  • Wij geven graag gedegen en vrijblijvend advies over onze friese paarden. Voor ons staat het welzijn van de Fries op de eerste plaats.
  • Op onze site kunt u vinden welke (dek)hengsten wij beschikbaar hebben. Bij ieder Fries paard is een uitgebreide stamboom te verkrijgen, zodat u meer weet over de afkomst van het dier.
  • Tot slot helpen wij u ook met de export van uw paard. Dit kunnen wij u geheel uit handen nemen. Hiervoor houden we ons aan belangrijke gezondheids- en veiligheidsregels.

Wilt u contact opnemen?

Wanneer u wilt weten of wij een paard te koop hebben dat aan uw wensen voldoet, kunt u altijd op onze site kijken. Wij geven u graag telefonisch meer informatie over onze friese parels: 06-53818266. Ook kunt u ons een bericht sturen via het online contactformulier op onze site. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Wilt u graag de trotse eigenaar zijn van een prachtige merrie, ruin of hengst? Dan hebben wij voor een ruime keuze en vindt u bij ons een geschikt Fries paard dat te koop is.