Fries te koop

Home Fries te koop

Ruime keuze bij Fries te koop

Bij Stal Okkema heeft u een ruime keuze, wanneer u een Fries te koop zoekt. Wij hebben diverse dieren staan. Op onze site kunt u vinden welke paarden te koop zijn. Ook vindt u hier meer informatie. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben met deze paardensoort, kunnen wij u alles vertellen wat u wilt weten. Zelf zijn we gek op de Fries, omdat het een prachtige verschijning is met een lief, intelligent en mak karakter. Vroeger werd dit paard gebruik op het veld en op zondag voor de koets om naar de kerk te rijden. Tegenwoordig is het ook een geliefd dressuurpaard.

Over onze diensten

U kunt voor meer bij ons terecht voor voor enkel en alleen paarden die te koop staan. Zo kunnen wij u onder meer van dienst zijn bij het volgende:

  • Regelen van de export. Heeft u een Fries gezien, maar woont u in het buitenland? Dan zorgen wij ervoor dat uw aanwinst veilig en gezond bij u aankomt.
  • (Dek)hengsten. Wanneer wij denken hieraan te kunnen meewerken, dan kunt u dit op onze site lezen. U krijgt vooraf altijd een heldere stamboom te zien.
  • Overleg gerust met ons hierover.
  • Vrijblijvend advies over de Fries. Vanuit onze passie en 20 jaar ervaring hebben we veel kennis opgedaan, waar we u graag mee helpen. Wilt u iets weten, dan staan we u graag te woord.

Fries te koop

Daarom kiest u Stal Okkema

Wij zijn niet de enige bij wie een Fries te koop is. Wel kunnen we vertrouwelijk zeggen dat we beter zijn dan onze concurrenten. Iedere dag opnieuw doen we ons best voor onze paarden. Dat merkt u aan onder meer het volgende:

  • Al onze dieren hebben een goede basis
  • Ook is ons personeel bekwaam en ervaren
  • Bij ons is er een ruime keuze te koop
  • Een klinisch onderzoek is altijd gedaan
  • Ook kunt u r√∂ntgenologisch onderzoek laten doen

Interesse in een Fries van ons?

Of u nu op zoek bent naar een merrie, veulen of hengst, de kans is groot dat wij ze voor u te koop hebben. Informeer gerust naar ons aanbod of kijk op onze site. Wilt u meer weten over de Fries? Dan kunt u bellen naar 058-2502556. Of u kunt ons online contactformulier invullen en we zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wij vinden het belangrijk dat dieren bij ons niet enkel te koop zijn, maar ook goed terechtkomen. Ook na aanschaf blijven we graag betrokken en kunt u terecht bij ons voor vragen. Wij zijn uw adres, wanneer u een Fries te koop zoekt.