Friese hengst te koop

Home Friese hengst te koop

Stal met Friese hengst te koop

Wilt u bij een betrouwbare stal op zoek gaan naar een Friese hengst die te koop is? Denk dan aan Stal Okkema. Wij zijn al meer dan 20 jaar uw experts als het gaat om Friese paarden. Op onze website vindt u een overzicht van alle veulens, merries en hengsten die te koop staan. U kunt dit Friese ras bijvoorbeeld gebruiken als dressuurpaard. Zijn gemakkelijke karakter en mooie verschijning maken hem hier geschikt voor. In ons aanbod hebben we een aantal prijswinnende hengsten te koop staan. Bent u al nieuwsgierig geworden?

Meer dan alleen verkoop

U vindt bij ons niet alleen een hengst te koop, maar we kunnen u ook een dekhengst leveren. Dit gaat in samenspraak, maar het spreekt voor zich dat u vooraf het stamboek kunt bekijken. Online vindt u hier meer informatie over. Ook kunnen we u helpen met een hengst die te koop is, terwijl u in het buitenland woont. We regelen dan de gehele export voor u en zorgen ervoor dat de Friese hengst veilig en gezond bij u arriveert. Daarnaast geven we altijd vrijblijvend en kosteloos advies. Omdat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, weten we alles over deze paardensoort. Die kennis delen we graag.

Daarom koopt u bij ons

Wij zetten het welzijn van de dieren voorop. Dat is een van de redenen om voor ons te kiezen. U kunt er bij ons op rekenen dat wij u een gezonde hengst verkopen met de juist stamboom. Voor de verkoop laten we altijd een klinisch onderzoek uitvoeren en u kunt zelf kiezen on een röntgenologisch onderzoek te laten doen. Zo kunnen we bewijzen dat onze hengst goed verzorgd is. We werken namelijk enkel met gekwalificeerd en liefdevol personeel. Op die manier geven we ieder dier een goede basis mee. Door deze werkwijze hebben we al vele klanten tevreden kunnen stellen. Bent u de volgende?

Een echte Friese hengst

Bij ons kunt u enkel een hengst kopen dat voldoet aan alle kenmerken van het ras. Wij zijn hier altijd eerlijk over. Voor dit eeuwenoude ras geldt:

  • Dat ze zwart van kleur zijn zonder aftekeningen
  • Dat manen en staart vol en golvend zijn
  • Dat de schofthoogte tussen de 1,55 en 1,70 m ligt
  • Dat de oren kort en spits zijn
  • Dat de schouders krachtig ontwikkeld zijn

Friese hengst te koop

Interesse in onze paarden?

Bent u geïnteresseerd in de Friese hengsten die wij te koop hebben? Kijkt u dan op onze site voor meer informatie. Wilt u meer weten of wilt u eens langskomen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen via 058-2502556. Ook hebben we op onze site een contactformulier. Vult u dit in, dan nemen wij vervolgens contact met u op. Voor ons is het belangrijk dat ieder paard goed verzorgd wordt. Daarom staan wij altijd voor u klaar, wanneer u nog vragen heeft. We hopen van u te mogen horen over onze Friese hengst die te koop is of een van onze andere raspaarden.